Contact Us

Herb Hero Sweden AB
Uranäs 1
570 72 Fagerhult
Sweden

Uranäs 1
570 72 Fagerhult
Sweden

raw, vegan, organic

Herb Hero is a premium brand for organic superfoods; Moringa, Turmeric, and Coconut oil.

We are raw, vegan, organic, and we control our products from plant to product.

Gurkmeja Pulver 180g

Webshop ⎮ Online Store

I vår hälsokostbutik hittar ni världens bästa superfoods från Herb Hero; Moringa, Gurkmeja och Kokosolja. Våra produkter är råa, veganska och ekologiska. Det innebär att vi gör så lite som möjligt med växterna vi odlar för att alla nyttigheter ska finnas kvar, från planta till produkt.

Det innebär också att de ingredienser vi använder måste vara de bästa som vår planet kan erbjuda, och det är de. Vi handplockar alla våra produkter själva och vi har insett att några av de bästa ekologiska och mest naturliga gårdar i världen finns i Thailand.

Varorna i vår hälsobutik kan beskrivas som kryddor, men bör användas som essentiella ingredienser i er befintliga kost. Superfoods bör generellt användas för att öka näringsinnehållet i en västerländsk kost, som ofta saknar viktiga näringsämnen. Som en boost av vitaminer och mineraler.

Gurkmeja Pulver 180g

Gurkmeja_Box_Herb_Hero.png
Gurkmeja_Burk_Herb_Hero.png
Gurkmeja_Box_Herb_Hero.png
Gurkmeja_Burk_Herb_Hero.png

Gurkmeja Pulver 180g

179.00
  • Stärk immunförsvaret med ett av naturens bästa antiinflammatoriska livsmedel
  • Innehåller höga halter av kurkumin
  • Fungerar ännu bättre tillsammans med svartpeppar
  • Ekologiskt producerad av lokala bönder i Thailand
  • Fantastisk ingrediens i grytor, soppor, såser eller varför inte testa det i guldmjölk
Quantity:
Lägg i varukorg

GURKMEJA/TURMERIC

I årtusenden har denna planta använts i inhemska kulturer för sina kraftfulla antiinflammatoriska effekter och höga antioxidant-kapacitet. Gurkmeja (eller det engelska begreppet Turmeric) är en väldigt potent rotväxt som bör vara en naturlig del av din kost på grund av att den sägs förhindra en mängd olika åkommor. En grundläggande ingrediens i curryrätter och grytor men kan också användas för att krydda upp din eftermiddags-smoothie eller grönjuice.

VAR VI FÅR DEN IFRÅN
Från Ang Thong och Lamphun i Thailand där jorden är optimal för att odla den bästa gurkmejan i världen. Bönderna där delar också vår vision att producera högkvalitativa ekologiska produkter för bättre hälsa och ett bättre liv.

FRÅN PLANTA TILL PRODUKT
Gurkmeja är en rot som kan skördas 8-10 månader efter plantering. Rötterna plockas sedan och torkas vid 70 ° C. Detta gör det möjligt för oss att behålla så mycket av näringsinnehållet som möjligt. Den torkade roten mals sedan till ett fint pulver.
Inget mer, inget mindre.

THE HERB IS THE HERO

Näringsvärde per 100g

Energi 340 kcal
Fetter 10 g varav mättade 3 g
Kolhydrater 44 g varav sockerarter 3 g
Fibrer 21 g
Protein 8 g

Rekommenderad daglig dos: 1 tbsp

Ska inte ersätta en balanserad och varierad kost.
Förvara torrt.

Nettovikt 180g


nouw
För att maxa min superbowl så drog jag ner en tesked Turmeric från Herb Hero.
halsa
Grönt är skönt. Superfoodvarumärket Herb Hero säljer ekologiskt och etiskt producerade produkter med högt näringsvärde från bönder i Thailand.
plaza_kvinna
Fick prova gurkmeja från Herb Hero och jag är helt kär i deras budskap och snygga förpackningar. Gurkmeja är ett av mina favorit kosttillskott då det är antiinflammatoriskt och fullt av antioxidanter. Herb Heros produkter är ekologiska och kommer från bönder i bra förhållanden. Förpackningen passar perfekt i mitt nya kök.