Contact Us

Herb Hero Sweden AB
Uranäs 1
570 72 Fagerhult
Sweden

Uranäs 1
570 72 Fagerhult
Sweden

raw, vegan, organic

Herb Hero is a premium brand for organic superfoods; Moringa, Turmeric, and Coconut oil.

We are raw, vegan, organic, and we control our products from plant to product.

Moringa Pulver 180g

Webshop ⎮ Online Store

I vår hälsokostbutik hittar ni världens bästa superfoods från Herb Hero; Moringa, Gurkmeja och Kokosolja. Våra produkter är råa, veganska och ekologiska. Det innebär att vi gör så lite som möjligt med växterna vi odlar för att alla nyttigheter ska finnas kvar, från planta till produkt.

Det innebär också att de ingredienser vi använder måste vara de bästa som vår planet kan erbjuda, och det är de. Vi handplockar alla våra produkter själva och vi har insett att några av de bästa ekologiska och mest naturliga gårdar i världen finns i Thailand.

Varorna i vår hälsobutik kan beskrivas som kryddor, men bör användas som essentiella ingredienser i er befintliga kost. Superfoods bör generellt användas för att öka näringsinnehållet i en västerländsk kost, som ofta saknar viktiga näringsämnen. Som en boost av vitaminer och mineraler.

Moringa Pulver 180g

Moringa_Box_Herb_Hero.png
Moringa_Burk_Herb_Hero.png
Moringa_Box_Herb_Hero.png
Moringa_Burk_Herb_Hero.png

Moringa Pulver 180g

199.00
  • Den mest näringsrika planta som någonsin upptäckts
  • Känd som 'Mirakelträdet'
  • Fullvärdig protein - innehåller alla essentiella aminosyror
  • Ekologiskt producerad av lokala bönder i Thailand
  • Perfekt i sallader, smoothies och kalla såser
Quantity:
Lägg i varukorg

MORINGA

Känd som Mirakelträdet och det har sitt ursprung i den södra delen av Himalaya. Det är en extremt proteinrik växt som innehåller alla essentiella aminosyror och bladen har de högsta nivåerna av antioxidanter som någonsin upptäckts. Moringa anses vara den mest näringsrika plantan i världen. Smaken liknar grönt te och bör användas rå. Använd den i din yoghurt eller smoothie för att förbättra näringsinnehåll och smak.

VAR VI FÅR DEN IFRÅN
Från Ang Thong och Lamphun i Thailand där förutsättningarna är optimala för att odla Moringa året runt. Bönderna där delar också vår vision att producera högkvalitativa ekologiska produkter för bättre hälsa och ett bättre liv.

FRÅN PLANTA TILL PRODUKT
Det tar ungefär tre månader tills växten är klar att skördas. Bladen plockas då och torkas vid 70 ° C. Detta gör det möjligt för oss att behålla så mycket av näringsinnehållet som möjligt. De torkade bladen mals sedan till ett fint pulver.
Inget mer, inget mindre.

THE HERB IS THE HERO

Näringsvärde per 100g
Energi 310 kcal
Fetter 7 g varav mättade 2 g
Kolhydrater 24 g varav sockerarter 6 g
Fibrer 28 g
Protein 24 g

Rekommenderad daglig dos: 1 tbsp

Ska inte ersätta en balanserad och varierad kost.
Förvara torrt.

Nettovikt 180g


metro_mode
Moringapulver från Herb Hero innehåller massa nyttigheter men framförallt så innehåller det mycket protein. I Afrika kallas trädet bland annat för ”Livets träd” då den innehåller så många bra näringsämnen.
chic_magazine
Herb Hero’s gurkmeja och moringa är kraftiga antioxidanter som stärker hudens elasticitet genom att skydda cellerna mot fria radikaler.
damernas_varld
Protein- och näringspimpa smoothien med trendigt moringapulver från Herb Hero.